1
Δυσκολία
Γλυκό ψυγείου με ζελέ
Κατηγορία: Φρούτα
Υλικά (για 6 μερίδες)
- 1/2 συσκευασία μπισκότα Πτι-Μπερ χωρίς ζάχαρη
- 1 συσκευασία άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλια
- 600ml γάλα 2%
- 2κ. σούπας στέβια
- 2 συσκευασίες ζελέ με στέβια
- φρέσκες φράουλες και φρέσκο ανανά
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας(αντί για ζάχαρη όμως προσθέτουμε τη στέβια) και την αφήνουμε να κρυώσει.
- Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το βάζουμε στο ψυγείο για μισή με μία ώρα για να κρυώσει. Προσοχή, δεν θέλουμε να πήξει μόνο να κρυώσει.
- Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα πυρέξ το ένα δίπλα στο άλλο.
- Ρίχνουμε απο πάνω τους την κρέμα και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα να πήξει λίγο η κρέμα.
- Ρίχνουμε απο πάνω το κρύο ζελέ και προσθέτουμε και τα φρούτα ολόκληρα ή ψιλοκομμένα.
- Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά το γλυκό μας.