Γλυκό ψυγείου με ζελέ

Κατηγορία:

Υλικά (για 6 μερίδες)

  • 1/2 συσκευασία μπισκότα Πτι-Μπερ χωρίς ζάχαρη
  • 1 συσκευασία άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλια
  • 600ml γάλα 2%
  • 2κ. σούπας στέβια
  • 2 συσκευασίες ζελέ με στέβια
  • φρέσκες φράουλες και φρέσκο ανανά

Εκτέλεση

  • Φτιάχνουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας(αντί για ζάχαρη όμως προσθέτουμε τη στέβια) και την αφήνουμε να κρυώσει.
  • Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το βάζουμε στο ψυγείο για μισή με μία ώρα για να κρυώσει. Προσοχή, δεν θέλουμε να πήξει μόνο να κρυώσει.
  • Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα πυρέξ το ένα δίπλα στο άλλο.
  • Ρίχνουμε απο πάνω τους την κρέμα και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα να πήξει λίγο η κρέμα.
  • Ρίχνουμε απο πάνω το κρύο ζελέ και προσθέτουμε και τα φρούτα ολόκληρα ή ψιλοκομμένα.
  • Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά το γλυκό μας.
Αναζητήστε άρθρα ή συνταγές!