Πανεύκολο και πολύχρωμο κοτόπουλο με πιπεριές και μανιτάρια
Κατηγορία: Κοτόπουλο - Γαλοπούλα
Υλικά (για 2 μερίδες)
- 2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε μπουκίτσες (περίπου 400γρ)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Πιπεριές: ½ πράσινη, ½ κίτρινη, ½ κόκκινη, ½ πορτοκαλί ψιλοκομμένες
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 3κ σούπας ελαιόλαδο
- 2 κούπες μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 κούπα ντομάτες τριμμένες
- 1 κούπα νερό
- 1 κ γ. μέλι
- αλάτι-πιπέρι
- 1 κύβο κότας(προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε ελαφρώς σε αντικολλητικό τηγάνι το κοτόπουλο και το κρεμμύδι.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά στη κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά και να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρουμε με ρύζι ή πλιγούρι ή κάποιο ζυμαρικό της επιλογής μας.