1
Δυσκολία
- 1 συσκευασία ζελέ (με άρωμα της αρεσκείας σας) με στέβια
- 2 ποτήρια νερό
- 200γρ γιαούρτι 2%
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσέχουμε το δεύτερο ποτήρι νερό που θα προσθέσουμε να είναι παγωμένο για να κρυώσει καλά το μείγμα μας.
- Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ζελέ σιγά σιγά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι το γιαούρτι να διαλυθεί εντελώς.
- Τοποθετούμε το μείγμα μας σε μια φόρμα και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
- Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και κομματάκια φρέσκων φρούτων(όπως φράουλα ή ανανά) πριν το βάλουμε στο ψυγείο να πήξει.