Ζελέ με γιαούρτι

Κατηγορία: ,

  • 1 συσκευασία ζελέ (με άρωμα της αρεσκείας σας) με στέβια
  • 2 ποτήρια νερό
  • 200γρ γιαούρτι 2%

Εκτέλεση

  • Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσέχουμε το δεύτερο ποτήρι νερό που θα προσθέσουμε να είναι παγωμένο για να κρυώσει καλά το μείγμα μας.
  • Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ζελέ σιγά σιγά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι το γιαούρτι να διαλυθεί εντελώς.
  • Τοποθετούμε το μείγμα μας σε μια φόρμα και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
  • Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και κομματάκια φρέσκων φρούτων(όπως φράουλα ή ανανά) πριν το βάλουμε στο ψυγείο να πήξει.
Αναζητήστε άρθρα ή συνταγές!