Γνωρίστε με

Ονομάζομαι Ξένια Γεώργα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κόρινθο. Το ενδιαφέρον μου για τη Διατροφή ξεκινά από τη μικρή μου ηλικία, όταν χρειάστηκα η ίδια τη βοήθεια ενός ειδικού στο τομέα της διατροφής προκειμένου να ρυθμίσω το βάρος μου και να μάθω να τρέφομαι σωστά.

Συνεργαζόμενη για αυτήν την προσπάθεια με πολλούς και διαφορετικούς στο χώρο επαγγελματίες υγείας και διατροφής, αποφάσισα πως θέλω να κατακτήσω όλες αυτές τις γνώσεις που θα μου επέτρεπαν να κρατήσω το σώμα μου υγιές, αλλά και να βοηθήσω με τη σειρά μου μέσω των σπουδών μου αλλά και των βιωμάτων μου, όλους αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και αγωνιούν για αυτό, όπως κάποτε έκανα και εγώ!

Έτσι λοιπόν όταν ήρθε η ώρα η επιλογή ήταν εύκολη καθώς στο μηχανογραφικό μου υπήρχε η μια και μοναδική δήλωση για τη σχολή της Διατροφής και Διαιτολογίας!

Η πορεία μου

Ξεκίνησα και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ IΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας το 2012.
Το 2021 απέκτησα τον μεταπτυχιακό τίτλο Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity απο το National Center for Eating Disorders (NCFED) της Μεγάλης Βρετανίας, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών(ΚΕΑΔΔ).
Από τα φοιτητικά μου κιόλας χρόνια μέχρι και σήμερα ενημερώνομαι ανελλιπώς για όλες τις εξελίξεις στο τομέα της διατροφής αλλά και της υγείας παρακολουθώντας πληθώρα σεμιναρίων σε όλη την Ελλάδα.
Από το 2013 αποτελώ εξωτερικός συνεργάτης του γυμναστηρίου ENTASIS Health and Fitness Club.
Έχω πραγματοποιήσει ομιλίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε γυμναστήρια και σχολεία.
Έχω εργαστεί ως Δαιτολογός-Διατροφολόγος στο Δήμο Κορινθίων παρέχοντας τις υπηρεσίες μου στην υποστήριξη υπερηλίκων στα ΚΑΠΗ Κορίνθου.
Έχω καταρτίσει το διατροφικό πρόγραμμα των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Κορινθίων αλλά και Ιδιωτικών σχολείων του νομού.
Από το 2020 διατηρώ το ιδιωτικό μου διαιτολογικό γραφείο στην Κόρινθο με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον διαιτώμενο-ασθενή.

Το γραφείο μου

Το Nutrition Delight έχει διαμορφωθεί σε έναν ζεστό και φιλικό χώρο, που έχουμε επιμεληθεί με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα, ώστε να νιώσεις άνετα από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Img 7889
Img 7924
Img 7940
Ksenia Georga Grafeio (2)
Ksenia Georga Grafeio (6)
Img 7933
Ksenia Georga Grafeio (4)
Ksenia Georga Grafeio (9)
Ksenia Georga Grafeio (3)
Img 7934
Img 7978
Img 7968
Αναζητήστε άρθρα ή συνταγές!