Συνεδρίες εξ' αποστάσεως

Εξ’ αποστάσεως συνεδρίες

Στις μέρες μας η δύναμη της τεχνολογίας μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε τις συνεδρίες εξ ’αποστάσεως εξοικονομώντας χρόνο από τις διαδρομές, αλλά και φέρνοντάς μας κοντά ακόμα και αν ζούμε σε διαφορετικές πόλεις ή ακόμα και χώρες! Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την δια ζώσης συνεδρία. Απαραίτητη προϋπόθεση μια απλή ζυγαριά και μια μεζούρα! Όσο για τη λιπομέτρηση; Ο στόχος είναι η αλλαγή του σώματος…σωστά; Η αλήθεια είναι λοιπόν πως αυτή θα γίνει είτε κάνουμε λιπομέτρηση είτε όχι!

Πώς γίνονται οι εξ’αποστάσεως συνεδρίες:

Οι εξ’ αποστάσεως συνεδρίες γίνονται ακριβώς όπως και οι δια ζώσης συνεδρίες, αξιοποιώντας ένα ηλεκτρονικό μέσο επικοινωνίας όπως το Skype, το Viber ή ακόμα και μέσω απλής τηλεφωνικής κλήσης.

Στη πρώτη μας συνεδρία λαμβάνεται ένα ιατρικό και ένα διατροφολογικό ιστορικό βάση των οποίων γίνεται η διαμόρφωση του διατροφολογικού πλάνου και δίνονται οι απαραίτητες πρώτες διατροφικές συμβουλές και οδηγίες .

Στις επόμενες συνεδρίες, όπως και από κοντά, συζητάμε για την πορεία και την αποτελεσματικότητα του προγράμματος, επιλύουμε κάθε απορία και πραγματοποιούμε παράλληλα και την απαραίτητη διατροφική εκπαίδευση.

Η μέτρηση του βάρους μπορεί να γίνει σε μια απλή οικιακή ζυγαριά, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που θα δοθούν όσο αναφορά την ώρα και τον τρόπο ζυγίσματος και οι μετρήσεις των περιφερειών με μία απλή μεζούρα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Πώς θα γίνεται η πληρωμή:

Η πληρωμή των συνεδριών γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό για την προγραμματισμένη συνάντηση. Ακριβείς πληροφορίες δίνονται έπειτα από την αρχική τηλεφωνική επικοινωνία.

Αναζητήστε άρθρα ή συνταγές!